Marketing

Muotoilutuottamista, taiteilijoiden asiainhoitoa, nukkumisergonomian suunnittelua, design huonekalujen myyntiä, julkaisutoimintaa, promootioita, markkinointia, face-to-face myyntiä sekä asiakashankintaa.

Tällä palstalla otteita myyntisalkustani

Yksilöllinen vuode UnikLab -mittauksella

Kunnon levolla on huikea voima. Hyvin nukutun yön jälkeen jaksamme pirteämmin ottaa vastaan päivän haasteet ja nauttia pienistäkin arjen iloista. Olisikin hyvä muistaa, että kasvaessamme ja käydessämme läpi eri elämänvaiheita, unen ja sängyn vaatimukset muuttuvat. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jokaisen vartalo on yksilöllinen. Ikä, sukupuoli sekä elintavat määrittävät millaisia vaatimuksia vuoteella on.

Vuoteen voi toki valita sattumanvaraisesti hinnan perusteella tai pelkästään kokeilemalla nopeasti vuodetta myymälässä. Löydät minut Unikulman Erottajan sekä Lanternan myymälöistä, jossa mittaan kaikki asiakkaani UnikLab-pintapainejärjestelmällä. Laitteisto mittaa kehon patjaan kohdistamaa pintapainetta. Mittausten ja Unianalyysin pohjalta Unikulma valmistaa Sinulle yksilöllisesti sopivan sängyn. Kaikki yksilölliset vuoteet valmistetaan käsityönä Unikulman tehtaalla Vantaalla.

Parempi uni on jokaisen oikeus, myös Sinun.

Varaa henkilökohtainen palveluaika

Paras mahdollinen uni alkaa päätöksestä selvittää parhaat edellytykset nukkumiselle. Miksi varata aika? Teen kaikille asiakkailleni unianalyysin ja UnikLab-mittauksen, tämä vie aikaa puolisen tuntia. Varaamalla aika minulta, ei myymälässä tarvitse odottaa. Kaikki yhteystietoni on käytössä, mutta ajanvaraus mittaukseen sekä tutustumiseen Unikulman tuotteisiin menee minulla oikeaan kalenteriin näillä kontakteilla: antti.kallio@unikulma.fi tai 044 359 2000

Design & Art Management Finland Oy (DAMF)

DAMF toimii muotoilijoiden ja taiteilijoiden asiainhoitajana. DAMF omistaa yksinoikeudet valmistaa, myydä ja markkinoida Modern Historic 1900 -kokoelman tuotteita maailmanlaajuisesti.

DesignEeroAarnio.com -verkkokauppa

Modern Historic 1900 -kokoelma

http://www.1900.fi sivuilla huonekaluja ja taidetta seuraavilta taiteilijoilta: Eero Aarnio, Aulis Blomstedt, Akseli Gallen-Kallela, Oiva Kallio, Kimmo Kaivanto, Yrjö Kukkapuro, Kimmo Pyykkö, Timo Sarpaneva, Eliel Saarinen, Jean Sibelius sekä Björn Weckström

Ota yhteyttä, sovi tapaaminen, tule kahville ja katsotaan kuinka voisin auttaa.

0440-KALLIO  ja  050 359 2000 sekä aj@kallio.pro

Loput yhteystiedot tästä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: